Mandalina Aromalı 250 ml

"Chili Passion Fruit," acı biber ve tropikal meyvelerin birleşiminden oluşan alkolsüz bir kokteyl tarifidir. Bu lezzetli içecek, tatlı ve ekşi notaları bir araya getirerek benzersiz bir deneyim sunar. Şimdi bu meyveli kokteyl tarifinin tüm detaylarına birlikte göz atalım.

Chili Passion Fruit Kokteyli Tarifi

Malzeme Listesi

- 50 ml Pınar Frii Mandalina

- 30 ml Mandalina Püresi

- 20 ml Taze Limon Suyu

- 3 damla Köpürtücü (foamer)

- 2 damla Portakal Bitters (portakal ekşisi)

Garnitür için:

- Chili biber (acı biber)

- Mandalina dilimleri

- Tajin baharatı kenar süslemesi (rim)

Chili Passion Fruit Tarifi Nasıl Yapılır?

- Shaker haznesine ölçülere bağlı kalarak ürünleri ilave edin.

- Önde kuru sallama (dry shake) yapın, sonra bol buz ile iyice çalkalayın.

- Bardağınıza buz ilave edin ve shaker'dan süzerek karışımı bardağa dökün (çift süzgeç ile süzün).

- En son Pınar Frii Mandalina suyunu ilave edin ve garnitürlerle süsleyin.

Toplam: 170 ml

Hazırlama Süresi: 90 saniye

Yapım Tekniği: Buz ile çalkalayarak (Shake with ice)


Pınar
Diğer Tariflerimize Göz At

Lime Salted Caramel tarifi, canlandırıcı misket limonuyla tatlandırılmış ve tuzlu karamel notalarıyla zenginleştirilmiş bir kokteyldir. Özel bir köpürtücü ve portakal acılığı, içeceğe ekstra bir katman kazandırırken, tajin baharatı kenar süslemesi ile her yudumu tatlı, ekşi ve hafif acı bir deneyime dönüştürür.

Tarifi Görüntüle
Pınar